TALLERS EN GRUPS PETITS-P3

dsc08660

Els racons són uns espais de l’aula on els nens i nenes, individualment o per petits grups, realitzen diferents activitats d’aprenentatge.

El treball per racons potencia les ganes d’aprendre dels infants i, sobretot, d’adquirir coneixements nous oferint tècniques, recursos i materials que afavoreixen la dinàmica de l’activitat. Treballar en petit grup ajuda a ser conscients de les seves possibilitats, a valorar les seves millores i acceptar els errors, a continuar treballant i a no rendir-se fàcilment davant les dificultats.

El treball en grup ajuda a compartir, a comunicar-se, a discutir i a respectar les idees dels altres, a aprendre dels companys i a acceptar l’ajut.

També ofereixen l’oportunitat de portar a terme una metodologia més flexible i no tan pautada. Hi ha espai per a la creativitat i la imaginació; ells mateixos aprenen a observar, explorar, manipular, experimentar, descobrir i crear.

Si voleu veure més fotos, cliqueu al link:

https://goo.gl/photos/jsdbnRYwAPKS8xDZ8

2 thoughts on “TALLERS EN GRUPS PETITS-P3

  1. Oh man, not sure my words are wise, but it does pay off to know what you value and what’s most important. I don’t go out to lunch as much as I’d like (or out at all as much as I’d like).

    M'agrada

  2. Panie Grzegorzu, jaki tam z niego prorok! Czyżby przedstawił za mało bądź niedostateczne argumenty na rzecz zdolności profetycznych Pana Reżysera Andrzeja Wajdy? A może przykład jest za mało pridPonujący?kozerawzam,

    M'agrada

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s